یکی از مشهودترین و مهم ترین قوانینی که تجربه کردم قانون عمل و عکس العمله . در این جهان من نمی تونم بدی کنم و انتظار خوبی داشته باشم ، نمی تونم کار نکنم و انتظار روزی داشته باشم ، نمی تونم بد اخلاق باشم و انتظار مهربانی داشته باشم ، نمی تونم خیانت کنم و انتظار وفا داشته باشم .

حالا بریم ببینیم این قانون رو کجاها میشه دید در بین بزرگان .

آنچه من خودم با دوستانم در میون میذارم بیت زیبای "این جهان کوه است و فعل ما ندا"ی مولاناست . خیلی زیبا و ساده گفته .

این جهان کوه است و فعل ما ندا 
سوی ما آید نداها را صدا 
فعل تو کان زاید از جان و تنت 
همچو فرزندی بگیرد دامنت 
پس تو را هر غم که پیش آید ز درد
بر کسی تهمت منه، بر خویش گرد 
فعل تست این غصه های دم به دم 
این بود معنای قَد جَفٌَ القَلَم!

و اگه بریم سراغ بقیه ی منابع .

یا به قولی

و اینجا هم داریم .

یا به قول شاعر

اما اگه داریم طبق قوانین الهی زندگی می کنیم . در مسیر آرامش هستیم و نیکی می کنیم و بدی می بینم و درکی از اینکه چرا این اتفاق افتاد نداریم ، اونجاست که پای سپردن به مراقبت خداوند به میون میاد . چه کسی بهتر از اونکه داریم در مسیرش حرکت می کنیم خیر ما و شیوه ی مراقبت از ما رو می دونه . پس بهش توکل می کنیم و نتیجه گرا نیستیم . و به خودش میسپاریم .

در راستای این قانون ، اگه نیکی کنی نیکی می بینی ، وقتی به نیاز مندی کمک می کنی ، هنگام نیاز کسی دستت رو خواهد گرفت . وقتی عشق بلاعوض هدیه می دی ، عشق بلاعوض خواهی گرفت و هر گاه زیبا زندگی کنی ، زندگی برات زیبایی ها خواهد آفرید .

و روی دیگه ی سکه رو همه خوب می دونیم .

تغییر زندگی دیگران ...

قانون عمل و عکس العمل

، ,داشته ,تونم ,رو ,کنیم ,نمی ,نمی تونم ,داشته باشم ,می کنیم ,و انتظار ,این جهان

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خدا دوستان منطقه ویژه اقتصادی زاگرس دانلود نمونه سوالات رتبه بندی فرهنگیان روزنوشته های یک کدبانو آتلیه کودک چیترا کفسابی، نماشویی، پیچ و رولپلاک نما تفریح و سرگرمی بلاگی برای فایل ها Bahman Gallery مقابله با ویروس کرونا